Heaven's Cross


This is the time when human consciousness transcends the barriers between physical and non-physical realms; when the “heaven” of the physical universe begins to cross with the other heavens and realms. The long-awaited Apocalypse, the revealing, began on March 22, 2023.


On March 22, 2024, Adamus will give an update on where we're at in the Apocalypse, one year later.


Date: Friday, March 22, 2024

Time: 

Kona, Hawaii 9:00 AM
Denver: 1:00 PM - actual start time
New York: 3:00 PM
Amsterdam: 8:00 PM
Moscow: 10:00 PM
Sydney: 6:00 AM (Saturday)

Check your local event launch time here: Time & Date
ONLINE EVENTS

Taivaan risti - AVAUTUMINEN • Ilmainen Webcast • Maaliskuun 22. päivänä 2023 klo 21:00 (EET - UTC +2)

 

Katso Taivaan ristin webcast tällä sivulla!

 

Klo 21 (Suomen aikaa) tietoisuustyöntekijät kaikkialta maailmasta kokoontuvat juhlimaan verhon avautumista, aikaa, jolloin taivaat alkavat risteytyä tai sulautua yhteen. Palaa tälle verkkosivulle osallistumaan tähän pyhään tapahtumaan.


Taivaan risti Osa 3: Kysymyksiä & Vastauksia  • ILMAINEN LATAUS • Nyt saatavilla

Adamus vastaa kysymyksiin Taivaan rististä ja sen vaikutuksista Shaumbraan ja ihmiskuntaan.

LISÄTIETOA


Voit myös katsoa koko istunnon YouTubessa TÄÄLLÄ
Taivaan risti Osa 2: Apokalypsi • PILVIKURSSI • Nyt saatavilla

Atlantiksen ajoista muinaiseen Egyptiin, Jeshuasta tähän päivään asti ihmiskunta on uneksinut pääsystä jumalalliseen, tuonpuoleisen näkemisestä ja mysteereiden paljastumisesta. Maan fysiikka on kätkenyt oviaukot ja sokaissut aistit todelliselle olemuksemme tilalle. Nyt pilvet alkavat poistua ja verho alkaa liudentua. Vaikutukset ulottuvat kauas tämän planeetan ja fyysisen luomakunnan ulkopuolelle ja tuovat kvanttimuutoksen jokaiseen elämän osaan. LISÄTIETOA


Taivaan risti Osa 1: Valmistuminen avautumiseen • PILVIKURSSI • Nyt saatavilla 

Syyskuussa 2022 Dream of the Merlin -tapahtuman aikana Rakastettu St. Germain ilmoitti Taivaan ristin lähestyvästä avautumisesta, joka on tervetullut särö maapallon ja ihmistietoisuuden ympärillä olevaan tiukkaan koteloon. Se merkitsee eristäytymisemme loppua ja muistamisen sekä jumalallisten energioiden ja sielujen kommunikaation virtaamisen aikaa. Adamus sanoo, että tämän tapahtuman vaikutukset tulevat lopulta tieteen havaittaviksi ja tuovat mukanaan muutoksen tason, jota ei ole nähty sitten Atlantiksen tuhon. LISÄTIETOARESURSSIT 

Taivaan risti • Johdanto 

2022 Dream of the Merlin -tapahtuman aikana Rakastettu St. Germain esitteli erittäin tärkeän hankkeen, jonka parissa olemme kaikki työskennelleet. Tämä hanke, jonka nimi on "Taivaan risti", lähestyy valmistumistaan. Voit kuunnella otteita St. Germainin viestistä klikkaamalla soitinta. Voit halutessasi asettaa sen koko näytön kokoiseksi.


Taivaan ristin musiikin lataus

Voit ladata ja nauttia Taivaan ristiin valitusta erikoismusiikista täysin ilmaiseksi. Voit ladata musiikin klikkaamalla hiiren kakkospainikkeella yllä olevaa linkitettyä otsikkoa ja valitsemalla "Tallenna linkki nimellä..." tai yksinkertaisesti klikkaamalla soitinta (kuva vasemmalla) nauttiaksesi. 

Taivaan ristin astrologia

Tri Douglas Davies, neurologi ja intuiviivinen astrologi, tarjoaa tyrmistyttäviä näkemyksiä tämän uskomattoman tapahtuman kosmisesta ja astrologisesta merkityksestä. LISÄTIETOA


Geoffrey Hoppen ARTIKKELEITA.

 

• Portaat taivaaseen - Nyt on aika saada vastauksia syvällisimpiin ja vanhimpiin kysymyksiimme.

• Ulottuvuustyöntekijät - Kiitämme maan päällä ja sen ulkopuolella niitä, jotka avustavat tässä merkittävässä tapahtumassa.

• Adamus Käsikirjoituksen ulkopuolelta - Soihdun luovuttaminen... 


Unveil Desvelar – Moisès Fernández Via

Musiikki, joka esiteltiin spontaanisti 10. maaliskuuta 2023 Menorcan saarella Taivaan ristin innoittamana. 

 

- LATAA ÄÄNI

- LATAA VIDEO

 

Verkkosivusto: MoisèsVia.com