Videoclipul nu se redă? Problema este legată de urmărirea pe mai multe site-uri. Vizitați pagina noastră de asistență la următorul link pentru a o dezactiva.  Click aici


Noi am ajuns aici!


Acesta este momentul în care conștiința umană transcende barierele dintre tărâmurile fizice și cele non-fizice; când „raiul” universului fizic începe să se încrucișeze cu celelalte ceruri și tărâmuri. Apocalipsa mult așteptată, revelația, a început pe 22 martie 2023.


Acest eveniment extraordinar și foarte personal înseamnă acces mai ușor la divinitatea ta, un flux de energie tangibil între umanul tău și sufletul tău și punctul culminant al unui vis străvechi. A fost anunțat pentru prima dată de iubitul St. Germain în timpul evenimentului Dream of the Merlin din septembrie 2022.


APĂSAȚI AICI PENTRU A VIZIONA PE YOUTUBE


NOTĂ: Înregistrarea video și audio și transcrierea textului (cu traduceri ulterioare) vor fi disponibile în magazinul Crimson Circle ca descărcare gratuită vineri, 24 martie 2023.
ANUNŢ

Începând cu 22 martie 2023, documentarul Rude Awakening (Trezirea brutală) va fi disponibil gratuit pentru vizionare ;i distribuire pe website-ul Rude Awakening. Există, de asemenea, o ediție Rude Awakening Premium în care vă puteți bucura de documentar pentru un timp nelimitat, fără întreruperi publicitare, împreună cu 12 ore de interviuri extinse și noi, precum și un documentar în culise. Pentru ediția premium, sunteți liber să „plătiți orice credeți că merită filmul”, dar există o taxă minimă de 4,44 EUR pentru a acoperi costurile de bază de găzduire și server.


APĂSAȚI AICI pentru mai multe informații despre RUDE AWAKENING!

EVENIMENTE ONLINE

Crucea Cerului Partea 1: Pregătirea pentru deschidere • Curs Cloud • Disponibil acum

În septembrie 2022, în timpul Visului lui Merlin, iubitul St. Germain a anunțat deschiderea iminentă a Crucii Cerului, o fisură binevenită în învelișul strâns din jurul Pământului și al conștiinței umane. Semnalează sfârșitul izolării noastre și un timp de amintire și flux de energii divine și comunicare sufletească. Adamus spune că efectele acestui eveniment vor fi în cele din urmă percepute de știință și vor aduce un nivel de schimbare nemaivăzut de la căderea Atlantidei. Detalii

Crucea Cerului Partea 2: Apocalipsa • Curs Cloud • Disponibil acum

Din vremurile Atlantidei până în Egiptul antic, de la Yeshua până acum, omenirea a visat să aibă acces la divin, să vadă dincolo și mistere revelate. Fizica Pământului a ascuns ușile și a orbit simțurile față de adevărata noastră stare de ființă. Acum norii încep să se ridice și vălul începe să se dizolve. Implicațiile depășesc cu mult această planetă și creația fizică și aduc schimbări cuantice în fiecare parte a vieții. Detalii

Crucea Cerului Partea 3: Întrebări și răspunsuri  • Descărcare gratuită • Disponibilă pe 22 februarie 2023

Adamus răspunde la întrebări despre Crucea Cerului și implicațiile ei pentru Shaumbra și umanitate.

Crucea Cerului - DESCHIDEREA • Transmisiune web gratuită • 22 martie 2023 la ora 13:00 (MDT - UTC -6)

Mai multe informații în curând. Verificați această pagină pentru a afla despre program și acces.


RESURSECrucea Cerului • Introducere  

În cadrul evenimentului Dream of the Merlin din 2022, Iubitul St. Germain a prezentat un proiect foarte important la care lucrăm cu toții. Numit „Crucea Cerului”, acest proiect se apropie de finalizare.

Pentru a asculta fragmente din mesajul lui St. Germain, faceți clic pe player. Puteți seta pe tot ecran dacă doriți.

Descărcare muzică Crucea Cerului

Puteți descărca și să vă bucurați de muzica special aleasă pentru Crucea Cerului, absolut gratuit. Pentru a descărca, faceți clic-dreapta pe linkul de mai sus și alegeți „Salvați linkul ca...” sau pur și simplu faceți clic pe player și bucurați-vă.


Astrologia Crucii Cerului

Dr. Douglas Davies, neurolog și astrolog intuitiv, oferă perspective șocante asupra semnificației cosmice și astrologice a acestui eveniment incredibil. Detalii

ARTICOLE de Geoffrey Hoppe


• Stairway to Heaven (Scara către cer) - Acum vine momentul să experimentăm răspunsurile la cele mai profunde și străvechi întrebări ale noastre.

• Lucrători ai tărâmului - Recunoașterea celor de pe Pământ și dincolo care ajută la acest eveniment important.

• Adamus Off-Script - A da mai departe torța... 

Unveil Desvelarde Moisès Fernández Via

Muzică dezvăluită spontan pe 10 martie 2023 pe insula Menorca, inspirată de Crucea Cerului. 


DESCĂRCAȚI AUDIO

DESCĂRCAȚI VIDEO


Website: MoisèsVia.com