Akár személyes interakcióba szeretnél lépni Adamussal, akár gondoskodásban szeretnél részesülni az Új Energia osztálytermének biztonságos terében, akár pizsamában ülve szeretnél csodálatos Felhő alapú Tanfolyamokon részt venni vagy minden hónapban sok ezer webközvetítés résztvevőhöz csatlakozni, ez itt a kiindulási hely.

Élő Rendezvények: Érezd a szépségét, hogy más Shaumbához csatlakozol, a sistergő izgalmát hogy egy igazi felemelkedett Mesterrel lépsz interakcióba, és egy luxuskiruccanás örömét, mely csak neked szól.

Továbbképzések: Közvetlenség és gondoskodás; ünnepélyesség és barátságosság; szem-felnyitó és élet megváltoztató. Ez csupán néhány érzés, melyet meg fogsz tapasztalni miközben a Crimson Circle (Bíbor Kör) hivatalos oktatói által az egész világon mindenfelé megrendezésre kerülő Tóbiás és Adamus Továbbképzésein veszel részt.

Felhő alapú Tanfolyamok: Személyes és mélyen szántó, ezek az online rendezvények olyanok, amelyeket újra és újra szeretnétek majd megnézni. 90 napos hozzáféréssel, van időd arra, hogy az othonod komfortjából, minden egyes tapasztalásba mélyen belemehess. "Pizsamában történő megvilágosodás" – mi mást kérhetnél még?

Élő Havi Webközvetítések: A Crimson Circle (Bíbor Kör) vibráló szíve, havi webközvetítéseink több ezer shaumbra kapcsolódási pontja az egész világon. Kapcsolódja be teljes mértékben ingyenesen, vagy vegyél részt személyesen $25 USD-ért.

  • Adamus Saint-Germain Élő Rendezvények
    Közvetlenül szeretnél beszélni egy Nagy Felemelkedett Mesterrel? Szeretnél rokon lelkekkel találkozni? Szeretnél megtapasztalni egy életidőt? Akkor az élő rendezvény az neked való! Nézd meg a következő rendezvényeink naptárát a világ minden táján.
    Adamus rendezvények megtekintése
  • Élő Havi Közvetítések
    Ez a Bíbor Kör (Crimson Circle) szíve. Minden hónap első szombatján hangolódj rá díjmentesen, Adamus Saint-Germain legfrissebb üzenetére. Tudd meg, hogy miért voltak bizonyos érzéseid és tapasztalásaid az elmúlt pár hétben, valamint azt is, hogy mi várható a következő hónap során?
    A Webközvetítés megtekintése