Tämä on lähtöpaikkasi, haluatpa sitten olla henkilökohtaisessa vuorovaikutuksessa Adamuksen kanssa, ravita itseäsi Uuden Energian luokkahuoneen turvallisessa tilassa, osallistua upealle pilvikurssille yöpuvussasi tai liittyä tuhansien webcast-osallistujien seuraan joka kuukausi.  

Live-tapahtumat: Tunne kauneus ja ilo yhteyden solmimisesta Shaumbraan, kihisevä jännitys vuorovaikutuksesta todellisen Ylösnousseen Mestarin kanssa ja mielihyvä omasta luksuslomasta vain itsellesi. 

Syventävät opinnot: Intiimi ja ravitseva; hilpeä ja rakastettava; silmät avaava ja elämän muuttava. Nämä ovat vain joitakin tunteita, joita koet osallistuessasi Tobiaksen ja Adamuksen Syventävien opintojen kursseille, joita pitävät Crimson Circlen sertifioidut opettajat ympäri maailmaa.  

Cloud Classes: Henkilökohtaisina ja syvällisinä tämä online-tapahtumat ovat jotain, jonka haluat kokea yhä uudelleen. Sinulla on 90 päivää aikaa päästä syvään kokemukseen kotisi mukavuudesta käsin. "Valaistumista yöpuvussa" - mitä enempää voisit pyytää? 

Joka kuukausi Webcast livenä: Crimson Circlen sykkivä sydän, kuukausittainen webcast on Shaumbran yhteyspaikka tuhansille ympäri maailmaa. Tule mukaan online-lähetykseen täysin ilmaiseksi tai osallistu henkilökohtaisesti 25 dollarin maksulla.

  • Adamus Saint Germain
    Haluatko puhua suoraan Suurelle Ylösnousseelle Mestarille? Tavata sukulaissieluja? Saada elämäsi kokemuksen? Tämä on sinulle.
    Katso tapahtumia Adamuksen kanssa
  • Livewebcast kerran kuussa
    Tämä on Crimson Circlen sydän. Tuore sanoma kerran kuussa. Tunnustele tunteitasi ja kokemuksiasi ja sitä, mitä on tulossa.
    Katso webcastia