Kun olet valmis sukeltamaan syvemmälle itsesi rakastamiseen, tietoisuuteen ja luovuuteen; kun olet valmis tutkimaan elämän iloa, seikkailua kuoleman tuolle puolen ja sielun intohimoa, tämä on juuri oikea paikka. 

Syventävät opinnot eivät ole niin koulumaisia kuin otsikko antaa ymmärtää. Ne ovat työpajoja, jotka on suunniteltu rikastuttamaan elämääsi ja tuomaan sinut lähemmäksi itsesi toteuttamista. Jokainen kurssi on tilaisuus koota yhteen samanmielisiä ihmisiä ympäri maailmaa ja käydä läpi syvästi muuttavia kokemuksia. 

Nämä tapahtumat ovat kauniita tilaisuuksia omistaa muutama päivä Itsesi, Minä olen -olemuksesi eri puolien syvälliselle tutkimiselle. Kaikki työpajat tuodaan tarjolle turvallisessa tilassa samanmielisten kesken ja niissä on kyse enemmän siitä, mitä voit kokea ja vähemmän siitä, mitä opit. 

Sertifioidut opettajat, jotka pitävät näitä kursseja, ovat Shaumbran intohimoisinta ja omistautuneinta porukkaa, jonka tapaat. He pyrkivät elämään kuten opettavat luoden turvallisen tilan muutoksellesi ja uudistumisellesi. Voimme tyytyväisinä todeta, että näitä kursseja tarjotaan monilla eri kielillä, niin että varmasti löydät sellaisen, johon olet valmis.

Vuosien varrella Syventävien opintojen kurssit ovat saavuttaneet huomattavia luokituksia kurssilaisten lähettämissä arvioinneissa. Itse asiassa yli 2/3 osallistujista arvioi kurssit "Elämän muuttavaksi" ja lähes 1/3 "Erittäin hyväksi".