Når du er klar til å senke deg dypere ned i egenkjærlighet, bevissthet og kreativitet, når du er klar for å utforske gleden ved livet, eventyret utover døden og sjelens lidenskap, er dette stedet.

Avanserte studier er egentlig ikke så skole-likt som tittelen høres ut for. Det er workshops som er designet for å berike livet ditt og bringe deg enda nærmere Selvet ditt og realisering. Hvert kurs er en anledning til å samles sammen med likesinnede mennesker rundt om i verden, og gå gjennom en dyp, transformativ opplevelse.

Disse workshopene er vakre anledninger til å dedikere noen få dager til dype utforskninger av de forskjellige fasettene av Selvet ditt, Jeg Er. De foregår i et trygt rom som du deler med likesinnede. Hver workshop handler mindre om det du lærer enn det du opplever.

De sertifiserte lærerne som tilbyr disse kursene, er de mest lidenskapelige og dediserte Shaumbra du noensinne vil møte. De etterstreber å leve det de underviser om mens de skaper et trygt rom for transformasjonen og fornyelsen din. Det gleder oss å si at disse kursene blir tilbudt på mange forskjellige språk, så du kan være sikker på å finne det du er klar for.

Opp gjennom årene har Avanserte studiekurs fått fantastiske tilbakemeldinger fra deltakerne. Faktisk så rangerer over 2/3 av deltakerne kursene som «livsforandrende», og neste 1/3 som «veldig bra.»