Oletko koskaan miettinyt, miksi elämä näyttää joskus vain imevän elinvoiman sinusta? Tai miksi tietyt ihmiset saavat olosi lopen uupuneeksi? Tuntuuko, että ehkä on vihdoinkin aika kerta kaikkiaan päästä yli siitä menneisyyden kummittelevasta traumasta?

Tobiaksen ja Adamus Saint-Germainin Seksuaalienergioiden koulu vastaa näihin kysymyksiin ja moniin muihin. Seksuaalienergioiden koulu on kaikkein suosituin Crimson Circlen kursseista ja muuttaa ehdottomasti näkemyksesi ja kokemuksesi elämästä. Ymmärrät, miten energia toimii, miten sitä varastetaan ja miten voit löytää sisältäsi rajattoman lähteen elämäsi luomiseen.

Sitä kutsutaan "Seksuaalienergioiden kouluksi", koska se käsittelee muinaista epätasapainoa maskuliinisen ja feminiinisen energian välillä. Koska ne kasvoivat yhä erillisemmiksi ajan myötä, tuloksena oli "tietoisuusvirus", joka on nyt osa jokaisen ihmisen elämää.

Jos olet joskus joutunut fyysisen, henkisen ja psyykkinen hyväksikäytön uhriksi, tämä koulu auttaa ymmärtämään kokemustesi salakavalan luonteen ja pääsemään trauman ja jumiutuneiden energioiden ohitse.

Jos olet valmis jättämään taaksesi valtapelit, uhridynamiikan, älyllisen sumun, masennuksen, kroonisen epätasapainon ja monet muu uuvuttavat tilanteet, Seksuaalienergioiden koulu on sinua varten. 


~ Katso otteita Adamukselta YouTubessa 

~ Lisätietoja ja tulevat Seksuaalienergioiden koulun kurssit Crimson Circlen kaupassa


Lainauksia opiskelijoilta:

“Minulla on uusi näkökulma energiadynamiikkaan ja valtapeleihin enkä sen vuoksi pelkää niitä enää." 

“Ymmärrän lopulta, että ei ole ketään, ketä syyttää, ei itseänikään. Kaikki on ollut vain kokemusta."  

“Tämä oli tilaisuus lähteä ihmeellisen itsensä rakastamisen matkalle."   

“Useimmat ongelmani ovat vain kadonneet! Ja kaikki hyväksikäyttävät, nalkuttavat ihmiset ovat häipymässä elämästäni."

“Seksuaalisen hyväksikäytön historia ei enää hallitse elämääni. Ei tunnu enää häpeälliseltä eikä likaiselta." 

“Olen oppimassa miten eletään täydesti! Saan sännöllisesti hierontaa ja ostan parhaita viinejä. Minulla on enemmän rahaa ja vähemmän työtä. Tunnen lopultakin, että ansaitsen parasta - ja se tulee luokseni!"

“Lakkasin huolehtimasta painostani. Itse asiassa ostin juuri isompia vaatteita - ja ne ovat kauniita! Ei enää roikkuvia villapaitoja ja t-paitoja minulle, olen enemmän arvoinen. (Hupijuttu, että vähän painostani on kadonnut...)"

“Vaikka olen tyytyväinen itsekseni, tunnen olevani valmis tutkimaan taas läheisiä suhteita. Vanha sitoutumisen ja läheisyyden pelko on poissa."

“Tunnen aivan uutta myötätuntoa muita kohtaan, mutta erityisesti itseäni kohtaan."