Todellisuusmaisema. Tietoinen valinta. Uskomusjärjestelmät. Tuntuuko siltä, että elämäsi ei ole aivan sellaista kuin haluaisit sen olevan? Oletko halukas näkemään miten asioista tuli mitä tuli – ja sitten luomaan ne uudelleen juuri siten kuin haluat?

ASG kutsuu sinut käymään todellisuusmaisemassasi ja oivaltamaan, miten se on rakentunut uskomusjärjestelmistä (hypnottisista kerrostumista), jotka olet hyväksynyt vanhemmilta, opettajilta, saarnaajilta ja massatietoisuudelta yleensä.

Koska kaikki riippuu kaikesta, miten voit mennä mielen toiminnan tuolle puolen ja saada takaisin asemasi oman kokemuksesi Mestarina? Synchrotize. Tietoisen valinnan avulla voit purkaa hypnoosin itsestäsi elääksesi synkronista elämää, JA-tilan elämää, kuten Adamus sitä nykyisin kuvaa.

Vietä muutama päivä poissa mielen hallitsemista rutiineista ja yhdisty uudelleen tietoisuuteesi ja opi, miten luodaan tila todella tietoisten valintojen tekemiselle. Voit myös tulla Syncrotize istuntojen opettajaksi toisille.

HUOMAUTUS: Emme ehdota tämän kurssin käymistä, ellei Todellisuusmaisemasi ole valmis todelliseen muutokseen. 


~ Lisätietoja ja tulossa olevat New Energy Synchrotize kurssit Crimson Circlen kaupassa


Lainauksia opiskelijoilta::

“Nyt voin tehdä yhteistyötä mieleni kanssa sen sijaan, että taistelen sitä ja vanhoja uskomusjärjestelmiä vastaan."

“New Energy Synchrotize auttoi minua tulemaan oma kokemukseni Mestariksi. Lopultakin tiedän, miten valita tietoisesti se, mitä lisätä maisemaani sen sijaan että yritän aina korjata kaiken."

“Olen opettanut tyttäreni tekemään tietoisia valintoja, käyttämään tosiaan aikaa niiden tuntemiseen. Sitten meillä on ollut mahdollisuus tarkkailla miten nuo valinnat nostavat esiin pelkoja ja juttuja ja miten ne näyttäytyvät elämässämme."

“Tämä on niin kivaa! Voin vain kutsua esiin erilaisen maiseman, en ole jumissa tässä, jonka opin lapsena."

"Lukion opettaja sanoi minulle kerran, että en koskaan onnistuisi liikeideassani ja tietysti uskoin häntä. New Energy Synchrotize koulun avulla purin lopulta itsestäni tuon vanhan uskomuksen hypnoosin - ja asiat ovat jo muuttumassa. Kiitos!"

“Tämä on itse asiassa tosi vaikeaa. Tiedän miten muuttaa todellisuuteni, mutta on niin paljon pikkujuttuja, jotka alkoivat pomppia pintaan. Kuten vaikka ulkonäköni, että minun pitäisi olla erilainen. No, olen iloinen, että se kaikki on nyt esillä. Minulla on mahdollisuus päästää nämä vain katoamaan todellisuusmaisemastani!" 

“New Energy Synchrotize on täynnä käteviä työkaluja jokaiselle Mestarille. Suosittelen sitä."

“TIetoisuus - minun tietoisuuteni - on tosiaan kaikki. Massatietoisuus ei, mutta mikä vahva vetovoima! Minun pitää muistuttaa itseäni päivittäin, mutta tämä koulu auttoi paljon."