Olet tehnyt sitoumuksen. Olet herännyt, hyväksynyt, kuka olet ja nyt olet valmis elämään! On aika avautua elämään Mestarina. Löydä ihmisyyden ilot, jumaluuden haasteet (maan päällä) ja sallimisen taianomaisuus. 

Oletko kiinnostunut elämään synkronistista ja moniulotteista elämää, täynnä juhlintaa ja muutosta? DreamWalker Life antaa sinulla pontevan alun elämään Mestarina maan päällä. Adamus puhuu siitä, miksi odotit tähän asti ja tarjoaa intensiivisen kokemuksen kristalliliekin muodonmuutoksesta.  

Tai ehkä tunnet itsesi hieman uupuneeksi valaistumisen haasteissa ja tarvitsevat vähän ylläpitohuoltoa. Tämä työpaja tarjoaa täydellisen tilan virkistäytymiseen ja luomisen ilon kokemiseen.  

Koko kurssi on hyvin kokemuksellinen, täynnä merabheja, sisäisiä matkoja ja jopa kvanttisallimisen makua. Kaikkea komppaa innoittava musiikki Yohamilta - mukana Amir Yakobi, Gerhard Fankhauser ja Einat Gilboa. Miten kaunis mahdollisuus lopulta ja todella rentoutua valaistumiseesi. 

*“Rentou valaistumiseesi” on Crimson Circle mottomme.

~ Katso otteita YouTubessa

Lisätietoja ja tulossa olevat DreamWalker Life kurssit Crimson Circlen kaupassa


Lainauksia opiskelijoilta:

"Minulle se oli melkein kylpylän kaltainen kokemus. Rakastin kokoontumista Shaumbran kanssa ja muutaman päivän omistamista virkistäytymiselle ja sen muistamiselle, että kaikki on hyvin."

“DreamWalkeissa yhdyin uudelleen luojaitseeni, sukeltaen elämäni maalaukseen. Hämmästyttävää!"

“Oli valtava helpotus antaa kylmän liekin huolehtia kaikista ihmisjutuistani."

“Tämä se on! Elämä, ELÄMÄ! Haluan vain elää niin paljon!"

“Olin aika väsynyt ennen tätä koulua. Niin paljon tapahtuu, kaikki elämänmuutokset kuluttavat minua. Nyt tunnen oloni virkistyneeksi, kuin uusi sivu. Voin vain sallia nämä muutokset." 

“Ymmärrän sen nyt, tämän sallimisen ja rentoutumisen. Olen yrittänyt niin kovasti elää kuin Mestari (Luulin, että se tarkoitti täydellisyyttä). Ha, nyt todella ymmärrä mitä tarkoittaa Mestarina oleminen."

“Ei enää. Todella, ei enää kaikkea sitä 'vain ihminen' elämää. Se on vain liian rajoittavaa!" 

“Rakastin musiikkitilaa tässä koulussa. Yoham vain virtasi kanssani aivan kuin he olisivat juuri siinä. Se oli kuin lomalla olemista ja nukkumista kuukauden ajan!"