Oletko koskaan tuuminut, miten tulit tänne? Millainen oli inkarnoitumisprosessi fyysiseen kehoon ennen kuin varsinaisesti synnyit? Adamuksen mukaan syntyminen on oikeastaan paljon vaikeampaa kuin kuoleminen. Se on sielun hurja matka ihmiskehoon asettumiseksi. 

DreamWalker Birth koulussa Adamus Saint-Germain kertoo meille, että maan päälle tuleminen voi olla tietoinen valinta mieluummin kuin sattuman leikkiä. Kuka liittyy perheeseesi? Voit valita! Opi, mitä todella tapahtuu muissa ulottuvuuksissa, kun sieluolento tekee valinnan inkarnoitua maan päälle. Kiehtova matka vie sinut koko matkan enkelikoulun ja syntymäputken lävitse pikkuihmiseksi aistimaan ja tutkimaan uskomattomia asioita.  

DreamWalker Birth välittää valikoiman tietoa ja työkaluja, jotka tekevät syntymämatkan tekemisen paljon helpommaksi kuin se nykyisin on ja lopettaa monet ongelmat, jotka nykyisin liittyvät hedelmöittymiseen, syntymään ja elämän ensi kuukausiin. 

Materiaali tuo myös syviä oivalluksia omasta (jällen)syntymästäsi. Syvällä solutasolla olet muuttumassa uudeksi olennoksi, vaikka voi tuntua kuin olisit kuolemassa. Perusteellinen ymmärrys syntymäsiirtymän prosessista – ja kuoleman prosessista – helpottaa suuresti siirtymääsi.  

DreamWalker Birthiä käytetään myös syntymisen avustajien tai, kuten Adamus kutsuu heitä, Adoulien kouluttamiseen. Nämä avustavat perheen ohjaamisessa synnytysprosessin lävitse ja tekevät mahdolliseksi suloiset ja jännittävät yhdistymisen hetket tulevan lapsen kanssa. Jos haluat tuoda lapsen, mutta kaikki tuntuu vähän liian paljolta tai jos haluat luksusta henkilökohtaisen henkisen apulaisen muodossa, palkkaa Adoula.  

~ Katso otteita YouTubessa

~ Lisätietoja ja tulossa olevat DreamWalker Birth kurssit Crimson Circlen kaupassa 

~ Löydä Adoula [www.adoulas.org]


Lainauksia opiskelijoilta:

“Kahden todella vaikean raskauden jälkeen pelkäsin kolmatta. Mutta sen sijaan olinkin haltioissani kun oikeasti nautin siitä. Tunsin oloni niin turvalliseksi Adoulani kanssa. Koko kokemus oli taianomainen. Jos minulla joskus on vielä lapsi, tämä on ainoa tapa tehdä se." 

“Kuka tarvitsee kipulääkitystä kun synnyttäminen voi olla niin kaunis kokemus. Olin täysin läsnä ja aktiivinen koko synnytyksen ajan ja jalkeilla jo tuntien päästä ja oloni hieno."

“Tämä lapsi on niin rakastettu ja uskon hänen tuntevan olevansa tervetullut perheeseemme. Hänellä on valtavat sädehtivät silmät; hän on kristalli. Me valitsimme saada kristallin."

“Minulla ei ole lapsia, mutta minulla on aina ollut tämä painajaisuni omasta syntymästäni, kuin se olisi elämäni suurin erehdys. Tunsin paljon häpeää sen vuoksi. Nyt ymmärrän, että se oli vain pelkoa paluusta toiseen elämään. Mutta tein sen ja olen niin iloinen, että jäin tänne, koska tämä on oman täyttymykseni elämä."