Jos löysit tiesi tänne, olet luultavasti elänyt monta elämää maan päällä. Entäpä, jos tämä on viimeisesi? Se on melko iso kysymys... Toinen kysymys on se, mistä kaikki alkoi: "Kuka minä olen?" Kaikki mikä on tapahtunut siitä hetkestä alkaen on tuonut sinulle palasen vastauksesta. Nyt on aika tuoda se kaikki yhteen. 

DreamWalker ylösnousemuskoulussa Adamus Saint-Germain kertoo oman ylösnousemuksensa tarinan. Sen tärkein osa oli hänen kaikkien hänen osastensa ja palastensa tuominen kotiin, jotka olivat olleet etsimässä, tutkimassa ja kokemassa. Kaikkien aspektien integrointi antoi hänen tulla siksi Suureksi Ylösnousseeksi Mestariksi, joka hän on tänään.

Tämä kurssi tarjoaa mahdollisuuden syvien valintojen tekemiseen. Monet osallistujat sanovat, että näiden valintojen vaikutuksilla on pitkälle meneviä seurauksia. Jos olet joskus pohtinut ylösnousemusta – mitä se on, milloin se tapahtuu, miksi se on sellainen kuuma teema, oletko valmis –  tämä kurssi on sinulle. 

~ Katso otteita YouTubessa

~ Lisätietoja ja tulossa olevat DreamWalker Ascension kurssit Crimson Circlen kaupassa


Lainauksia opiskelijoilta:

“Olen vain niin valmis nyt. Tämä on SE elämä ja haluan juhlia!"

“Se oli aika silmiä avaavaa... luulin aina, että ylösnousemus oli jotain pitemmällä oleville, zen tyypeille, jotka ovat käyneet kaikki kurssit, erityisille. Mutta nyt tiedän, että se on minulle. Olen valmis."

“Halusin aina kuulla Saint-Germainin tarinan ylösnousemuksesta. Vau, rakastin sitä! Hän on niin mahtava kaveri." 

“Olin niin liikuttunut koko koulusta, tämä on se juttu!" 

“Valinnat, joita tein tässä koulussa - ne ovat kaikki muuttuneet todeksi!"