Live-tilaisuudet ovat parhaita, koska voimme tavata kasvotusten, kokoontua samanmielisten kanssa ja luoda uusia ystävyyssuhteita. Lämpimiä halauksia ja hymyileviä kasvoja, paljon naurua ja aina hieman kyyneleitä, uskomattomia kokemuksia ja mykistäviä paikkoja - näistä on live-tilaisuudet tehty. Toivomme, että sinäkin tulet mukaan! 

Live-tilaisuuksiin sisältyy aina paljon vuorovaikutusta Adamus Saint-Germainin kanssa. Älä siis valitse reunapaikkaa, jos olet ujo!

Haluamme löytää aivan erityisiä paikkoja live-tilaisuuksille, tavallisesti kauniin luonnon ja rauhallisen energian ympäröiminä. Nämä sijainnit voivat olla saaria, rantalomakohteita, syrjäisiä kätköjä vuoren huipulla tai muinaisia ja salaperäisiä linnoja. Paikasta riippumatta varaudu hemmottelemaan itseäsi ja nauttimaan hyvästä ruuasta, hyvästä viinistä ja inspiroivasta musiikista.     

Rajoitamme tarkoituksellisesti osallistujien määrää live-tilaisuuksissa, jotta voisimme luoda henkilökohtaisemman ja intiimimmän tunnelman. Useimmat tilaisuudet myydään loppuun, niin että jos ajattelet osallistuvasi, ilmoittaudu mieluummin aiemmin kuin myöhemmin. 

Jos haluat nähdä kuvia menneistä tapahtumista, katso valokuva-albumi  http://www.crimsoncirclephotos.com

The Simple Master
28.-30.7.2017
Louisville, Colorado

Ihmisaspekti voi ahdistua arjen elämässä ja siitä tulee sitä haastavampaa, kun sama ihmisaspekti työskentelee kovasti kehollisen valaistumisen saavuttamiseksi. Mielen ja tietämisen ja ihmisen tarpeiden ja sielun halujen välillä on ristiriitoja. Hyvin moni ihminen on harhautunut, lannistunut tai seonnut kokonaan matkallaan kohti valaistumista, sillä vastausten etsiminen saattaa tuntua monimutkaiselta.

Lisää tilaisuudesta

Nyt ohjelmassa

Online-kokemukset tiedoisuutesi kehittämiseksi. Tilaajapohjaiset pilvikurssit tarjoavat rajoituksettoman pääsyn 90 päivän ajaksi.  

Käy katsomassa pilvikursseja

Tulevia tapahtumia

Geoffrey ja Linda Hoppen live-tapahtumia Adamus Saint-Germainin kanssa

  • {{dates_string}}
    {{calendar_text}}
    {{location}}