Live-tapahtumat ovat parhaita, koska voimme tavata kasvotusten, kokoontua samanmielisten kanssa ja luoda uusia ystävyyssuhteita. Lämpimät halaukset ja hymyilevät kasvot, niin paljon naurua ja aina muutamia kyyneleitä, uskomattomia kokemuksia ja mykistäviä paikkoja - näistä on live-tapahtumat tehty. Toivomme, että tulet mukaan! 

Live-tapahtumiin sisältyy aina paljon vuorovaikutusta Adamus Saint-Germainin kanssa. Älä siis valitse reunapaikkaa, jos olet ujo!

Haluamme löytää aivan erityisiä paikkoja live-tapahtumillemme, tavallisesti kauniin luonnon ja rauhallisen energian ympäröiminä. Nämä sijainnit voivat olla saaria, rantalomakohteita, syrjäisiä kätköjä vuoren huipulla tai muinaisia ja salaperäisiä linnoja. Paikasta riippumatta varaudu hemmottelemaan itseäsi ja nauttimaan hyvästä ruuasta, hyvästä viinistä ja inspiroivasta musiikista.     

Rajoitamme tarkoituksellisesti osallistujien määrää live-tapahtumissa luodaksemme henkilökohtaisemman ja intiimimmän tunnelman. Useimmat tapahtumat myydään loppuun, niin että jos ajattelet osallistuvasi, ilmoittaudu pikemminkin aiemmin kuin myöhemmin. 

Jos haluat nähdä kuvia menneistä tapahtumista, katso valokuva-albumi  http://www.crimsoncirclephotos.com

The Ahmyo Retreat - Toukokuu 2016

Lähes koko Shaumbra tuntee Makyon merkityksen. Mutta Ahmyo? Ahmyo on piste, jossa elämä on selkeää, iloista ja runsasta. Se on olemisen luonnollinen tila, joka tuo Luoja-tietoisuutesi etualalle. 

Käy katsomassa tapahtumaa

Nyt ohjelmassa

Online-kokemukset tiedoisuutesi kehittämiseksi. Tilaajapohjaiset pilvikurssit tarjoavat rajoituksettoman pääsyn 90 päivän ajaksi.  

Käy katsomassa pilvikursseja

Tulevia tapahtumia

Geoffrey ja Linda Hoppen live-tapahtumia Adamus Saint-Germainin kanssa

 • 4th Feb, 2017
  Monthly Meeting and Webcast
  Louisville, Colorado, United States
 • 12 Feb, 2017 - 17 Feb, 2017
  BON Adventure
  Kailua-Kona, Hawaii, United States
 • 24 Feb, 2017 - 26 Feb, 2017
  Aspectology School Online
  Online, United States
 • 14 May, 2017 - 16 May, 2017
  The Simple Master: Allowing & And
  Haugesund, Norway
 • 21 May, 2017 - 25 May, 2017
  The Threshold
  Middelfart, Denmark